Ιατρικος τουρισμος

Ιατρική φροντίδα και στις διακοπές

Αποκτήστε πρόσβαση σε διακεκριμένης ποιότητας ιατρική περίθαλψη, όπως θεραπείες υπογονιμότητας και εξωσωματική γονιμοποίηση σε κλινικές της Θεσσαλονίκης ενώ απολαμβάνετε τις διακοπές σας στην Χαλκιδική. Λόγω της κοντινής απόστασής μας από τις ονομαστές μονάδες εξωσωματικής (IVF) της Θεσσαλονίκης, μπορείτε κάλλιστα να συνδυάσετε τις ιατρικές σας ανάγκες με την πολυπόθητη αναψυχή και χαλάρωση στο Marthina Lux Living.

Medical care, vacation fare

Φροντίζουμε για εσάς

Μπορείτε να επωφεληθείτε από υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα και περίθαλψη για εξωσωματική γονιμοποίηση και θεραπείες υπογονιμότητας κατά τον παραθερισμό σας. Το Marthina Lux Living αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή λόγω της κοντινής απόστασης των εγκαταστάσεών μας από τη Θεσσαλονίκη.

EXPLORE. RESTORE. REJOICE

Φροντίζουμε για εσάς

Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Χαλκιδική για τις διακοπές σας και χρειάζεστε υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη όπως εξωσωματική γονιμοποίηση και θεραπείες υπογονιμότητας, η Θεσσαλονίκη απέχει από το κατάλυμά μας λιγότερο από 60 χιλιόμετρα. Στη Θεσσαλονίκη θα έχετε πρόσβαση σε εξαιρετικές, εξειδικευμένες κλινικές με σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταξίδι σας συνδυάζοντας τις ιατρικές σας ανάγκες με αναψυχή και χαλάρωση. Με υπερσύγχρονες υποδομές, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως οι θεραπείες υπογονιμότητας και η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Θεσσαλονίκη θα ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ιατρικά πρότυπα, επιτρέποντάς σας να λάβετε τη φροντίδα που χρειάζεστε, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τις ομορφιές της Χαλκιδικής. Σε περίπτωση που ταξιδεύετε για ανάγκες εξωσωματικής γονιμοποίησης και θεραπείες υπογονιμότητας, θα ήταν μεγάλη μας ευχαρίστηση να σας εξυπηρετήσουμε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τα ολοκληρωμένα πακέτα μας. Θα ήταν χαρά μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

τα δωμάτιά μας

Μία ιδιωτική όαση στα δωμάτιά μας...